Ексклюзиви
четвер, 01 листопада 2012 21:37

"Свободівець" Левченко закликав усіх своїх прихильників прийти під ОВК №223

"Свободівець" Левченко закликав усіх своїх прихильників прийти під ОВК №223
За інформацією Левченка, наразі до ОВК №223 стягуються "братки" Пилипишина. Фото: tv.tvi.ua

ВО "Свобода" закликає своїх прихильників прийти під окружну виборчу комісію 223 округу, щоб захистити свої голоси.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Кандидат у народні депутати по цьому округу "свободівець" Юрій Левченко закликав киян підійти до приміщення ОВК, оскільки сьогодні тут можливі провокації. За його інформацією, наразі до ОВК стягуються "братки" - прихильники його конкурента самовисуванця Віктора Пилипишина.

Раніше також з'являлася інформація, що група молодиків стоять неподалік ОВК у кількох місцях. На цей момент під ОВК мітингують близько 100 прихильників "Свободи". Дехто з них стоїть тут із учорашнього вечора. Раніше також тут перебувало кілька десятків молодиків спортивної зовнішньості. Під ОВК продовжують патрулювати також близько сотні "беркутівців".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На 223 окрузі знову сутички, засідання комісії ОВК тривало лише 10 хв.

Водночас "свободівець" Андрій Мохник закликав людей, які стоять на вулиці, зберігати спокій і не піддаватися на провокації.

"Прохання зберігати спокій. Якщо в когось є щось у кишенях чи рюкзаках, віднесіть додому й приходьте сюди. Тут є також ланцюг із правоохоронців, які контролюють порядок. Тому прохання не напирати й не пробувати прориватися. Це не в наших інтересах", - наголосив він.

Нині в залі засідання ОВК продовжують заслуховувати протоколи з дільниць. Із зали вигнали всіх людей, які не мають права там знаходитися. Там залишили тільки представників центральних ЗМІ.

Мохник нагадав, що вчора молодики, які проривалися до ОВК, мали саме посвідчення журналістів із невідомих ЗМІ. Тому зараз усі посвідчення ретельно перевіряються.

Зараз ви читаєте новину «"Свободівець" Левченко закликав усіх своїх прихильників прийти під ОВК №223». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

121

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути