понеділок, 17 березня 2014 21:49

"Свободівець" Леонов вважає, що Україна вже перебуває у стані війни

"Свободівець" Леонов вважає, що Україна вже перебуває у стані війни

Народний депутат від ВО "Свобода" Едуард Леонов вважає, що Україна вже в стані війни з Росією. Про це він сказав в ефірі телеканалу ТВі.

"Ми повинні називати речі своїми іменами. Україна вже в стані війни. Будь-які заяви про те, що не треба занадто багато людей мобілізувати, не треба мобілізувати людей примусово, а треба добровільно. Це — колабораціонізм, дезертирство, зрада Батьківщині", - заявив він.

"Свободівець" вважає, що "в стінах парламенту не повинні лунати будь-які заклики до пониження градусу".

"Навпаки треба суспільство піднімати на визвольну боротьбу. Наша територія окупована. Наші люди зараз в смертельній небезпеці. Тому те, що зараз робить російський окупант, ті війська, які ввів російський окупант — це війська, які готові за наказом Путіна (президент РФ Володмир Путін — ред.) вирізати кримськотатарське населення за одну ніч, українське населення. Я не хочу зараз сіяти істерику, бо, на жаль, чи на щастя, кримчани нас зараз не чують", - наголосив нардеп.

За його словами, кримчани знаходяться вже в повній ізоляції.

"Вони не бачать того, що відбувається в Україні. Це не істеричні нотки, які ми намагаємося сіяти. Навпаки, ми повинні мобілізуватися. Ми повинні всі, як один кулак, зібрати всю нашу волю... Головний капітал України — це люди. Ніякими грішми не купити ті мільйони українців, які прямо зараз готові стати під рушницю і захищати Україну. Треба буде — з голими руками. Але в Україні достатньо стрілецької зброї, простої зброї, якою людей вже зараз можна озброїти у форматі Збройних сил України", - додав Леонов.

Зараз ви читаєте новину «"Свободівець" Леонов вважає, що Україна вже перебуває у стані війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути