субота, 18 травня 2013 15:59

"Свободівці" з бритоголовими побились у центрі Києва: "Беркут" захищав провокаторів

"Свободівці" з бритоголовими побились у центрі Києва: "Беркут" захищав провокаторів
Фото з Facebook Віталія Уманця

У результаті конфлікту на вулиці Великій Житомирській у Києві кілька людей отримали тілесні ушкодження, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в місті Києві.

"Близько 14.20 на Великій Житомирській виник конфлікт між учасниками заходу, який згодом переріс у бійку. Молоді чоловіки почали кидатися пляшками з водою і камінням. В результаті кілька людей отримали тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні.

Столична міліція наголошує, що правоохоронці, які забезпечували охорону громадського порядку, втрутилися і припинили бійку, розвівши учасників конфлікту. Співробітники міліції також викликали карету швидкої медичної допомоги.

В даний час на місці працює слідчо-оперативна група, з'ясовуються всі обставини конфлікту.

Тим часом, за інформацією 5-го каналу, під час інциденту постраждала їх кореспондент Ольга Сніцарчук, яка проводила відеозйомку.

Раніше Gazeta.ua повідомляла, що в центрі Києва біля готелю "Інтерконтиненталь" сталася бійка: депутати від "Свободи", зокрема, Ігор Мірошниченко цеглинами розбили вікна в БТРі, який перешкоджав руху опозиційної колони. У відповідь на ці дії з Європейської площі, де проходить мітинг антифашистів, підтягнулися кілька сотень накачаних молодиків, які затіяли бійку.

Зараз ви читаєте новину «"Свободівці" з бритоголовими побились у центрі Києва: "Беркут" захищав провокаторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

825

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути