середа, 12 грудня 2012 19:19

"Свободівці" поштовхалися з "регіоналами"

"Свободівці" поштовхалися з "регіоналами"
Фото: pravda.com.ua

Опозиція продовжує блокувати президію Верховної Ради. Тільки що у сесійній залі між "свободівцями" і "регіоналами" сталася штовханина. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Коли депутати від "Свободи" намагалися пройти сектором Партії регіонів, "регіонали" перегородили їм дорогу. Після хвилинної штовханини депутати не розійшлися, а почали з'ясовувати стосунки.

Як повідомило джерело в О'єднаній опозиції, "бютівець" Роман Забзалюк витягнув із гнізда карточку лідера фракції ПР Олександра Єфремова, після чого передав їх своїм колегам. Коли Єфремов зайшов до зали, пару хвилин постояв біля президії та вийшов через ложу.

Раніше повідомлялося, три опозиційні фракції заблокували парламентську трибуну, протестуючи проти порушень при ухваленні постанови щодо продовження сьогоднішнього засідання Верховної Ради. Опозиція заявляє, що відповідне голосування є незаконним, оскільки в ньому взяли участь, зокрема, картки Табалових, які, як відомо, не прийняли присяги народного депутата України.

Зараз ви читаєте новину «"Свободівці" поштовхалися з "регіоналами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути