четвер, 03 жовтня 2013 09:36

"Свободівці" поїдуть в Швейцарію, аби пояснити FIFA несправедливість санкцій проти України

"Свободівці" поїдуть в Швейцарію, аби пояснити FIFA несправедливість санкцій проти України
Фото: tvi.ua

Народні депутати від партії ВО "Свобода" Андрій Іллєнко та Ігор Мірошніченко сьогодні відїжджають до Швейцарії, аби пояснити футбольним чиновникам несправедливість санкцій проти України через поведінку вболювальників.

"У четвер я і мій колега Ігор Мірошніченко летимо у Швейцарію до штаб-квартири FIFA і будемо намагатися пояснити футбольним чиновникам несправедливість санкцій проти України. Бере о з собою червоно-чорний прапор, портрети героїв національно-визвольних змагань та англомовну літературу про український визвольний рух", — написав нардеп на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, 27 вересня Дисциплінарний комітет ФІФА порахував, що поведінка групи українських уболівальників (неонацистські банери і вітання, "мавп'ячі" звуки і жести) під час матчу Україна — Сан-Марино були ганебні і явно порушували Дисциплінарний кодекс ФІФА. Крім того, піротехнічні засоби, які викостовувалися вболівальниками, могли становити значну загрозу особистій безпеці. Через це відбірковий матч ЧС-2014 між збірними України та Польщі, намічений на 11 жовтня в Харкові, відбудеться без глядачів. Також збірна України не зможе грати на "Арені Львів" до кінця відбору на ЧС-2018 у Росії. Крім того, ФФУ належить виплатити штраф у 45 тисяч швейцарських франків.

Зараз ви читаєте новину «"Свободівці" поїдуть в Швейцарію, аби пояснити FIFA несправедливість санкцій проти України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути