Ексклюзиви
четвер, 13 грудня 2012 10:10

"Свободівці" не підтримуватимуть кандидатури Рибака та Азарова

"Свободівці" не підтримуватимуть кандидатури Рибака та Азарова
Фото: gazetavv.com

Ані опозиція, ані Партія регіонів не блокує трибуну Верховної Ради. Про це повідомляє  кореспондент Gazeta.ua.

О 9.00 ранку у сесійній залі фракція "Партія регіонів" провела засідання. Як розповів в інтерв'ю парламентським журналістам "регіонал" Леонід Кожаров ,на ньому обговорювалось питання голосування щодо призначення Володимира Рибака спікером та Миколи Азарова – головою парламенту . Він запевнив, що голоси для цього провладна партія має .

Говорячи про те, чому Партія регіонів не заблокувала трибуну парламенту, аби не допустити блокування її опозицією, Кожаров наголосив:

"Ми ж самі прийняли зміни до регламенту, згідно яких блокування неможливе. Якщо опозиція заблокує, ми спробуємо різними методами протидіяти.  Але я не думаю, що буде силове протистояння", - зазначив він.

У свою чергу лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок зауважив, що сьогодні на фракції "свободівці" вирішили, що не підтримають кандидатуру ні Рибака, ні Азарова, однак проголосують за призначення віце-спікера від опозиції.

"Окрім того ми ставимо усі минулі питання щодо порушення регламенту. Ми готуємо подання до Конституційного суду щодо вчорашніх його порушень. Думаю, сьогодні подамо", - додав він.

 

Зараз ви читаєте новину «"Свободівці" не підтримуватимуть кандидатури Рибака та Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути