середа, 12 грудня 2012 12:17

Верховна Рада цього скликання не буде продуктивною - астролог

Верховна Рада цього скликання не буде продуктивною - астролог
"Важливо, щоб вони не закривали очі на хвилювання або мітинги людей" Фото: svoboda.ictv.ua

Сьогодні, 12.12.12, о 10 ранку почав свою роботу оновлений після виборів склад Верховної Ради. Астролог Олена Максимова каже, що це не найвдаліший день для початку її роботи.

"Я коли подивилася, що значить цей день, то подумала: "Ну, і кармочка у нас". Бо все, що буде розпочато цього дня - буде руйнуватися і не принесе ніякої користі. Рада буде ініціативна і активна, але це погано, бо роботу вони почнуть в несприятливий день. Найбільше, що вони робитимуть - будуть руйнувати надбання попередніх поколінь. І тільки тому, що це зробили не вони, а інші. Люди, які там будуть працювати, абсолютно не в курсі того, що потрібно людям і державі. У них є свої власні плани і вони займатимуться їхньою реалізацією. На жаль, це може призвести до того, що навесні можливі навіть якщо не революційні зрушення, то у всякому випадку народ буде сильно хвилюватися. Або ж окремі регіони вимагатимуть автономії. Кілька років тому була ситуація, коли про це говорили західні регіони і є сильна підозра, що це може реалізуватися у 13-му році", - наголошує астролог.

Щоб цього не було, Олена радить депутатам сформувати групу людей, які вивчатимуть загальні проблеми населення і держави.

ВІДЕО: Біля входу у сесійну залу Верховної Ради сталася бійка (оновлено)

"Важливо, щоб вони не закривали очі на хвилювання або мітинги людей. Бо нас взагалі-то чекає важка зима. Настрої в українців депресивні і схожі на ті, які були в американців в період Великої депресії. А це ж так просто не проходить і колись вибухає. Як показує історія нашої держави, рано чи пізно українцям уривається терпець. І як вже урвався, то не зупиниш", - підкреслила Олена Максимова.

Зараз ви читаєте новину «Верховна Рада цього скликання не буде продуктивною - астролог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути