вівторок, 01 жовтня 2013 15:30

"Свобода" збирається розслідувати, чому в Добкіна авто з "нацистськими" номерами

"Свобода" збирається розслідувати, чому в Добкіна авто з "нацистськими" номерами
Михайло Добкін. Фото: telegraf.com.ua

У голови Харківської облради Михайла Добкіна " маніакальна пристрасть до нацистських символів".

Про це нардеп-"свободівець" Ігор Мірошниченко заявив в ефірі "5 каналу", передають "Коментарі".

Відповідну заяву він здійснив після того як харківський губернатор Добкін обурився, що на матчах збірної України розмахували прапорами дивізії СС "Галичина" і портретами Степана Бандери та Романа Шухевича, а потім передав привіт фюреру.

За словами Мірошниченка, рішення ФІФА про дискваліфікацію стадіону "Арена Львів" є абсурдним, оскільки фотофакти, надані FARE, не є вагомою підставою для винесення такого суворого рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У знищенні меморіальної дошки Шевельову звинувачують мера Кернеса

"Якщо відштовхуватися від тих картинок, на підставі яких нібито пред'явлено такий суворий вердикт для України, то це повна маячня і абсурд. Звинувачення українців у неонацизме на підставі тих картинок, вони в принципі для всіх дивні. Футболка з 88-м номером для 99% українців, абсолютно нормальна футболка. Зрозуміло, що якщо зайти в Google, то цифри 14/88 - це символ неонацизму", - заявив "свободівець".

"До речі, у полум'яного антифашиста Добкіна шість автомобілів з ??символами 1488. Ми ще будемо розслідувати, чому у нього така маніакальна пристрасть до нацистських символам", - додав він.

Нагадаємо,  на основі висновків FARE (Футбол проти расизму в Європі) ФІФА дискваліфікував стадіон "Арена -Львів" до кінця відбору на ЧС- 2018 у Росії за расистські та дискримінаційні випади місцевих фанів, які також показували неофашистські, на думку організації, прапори і вітання. Крім того, ФФУ належить виплатити штраф в 45 тисяч франків.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" збирається розслідувати, чому в Добкіна авто з "нацистськими" номерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

143

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути