Ексклюзиви
неділя, 28 жовтня 2012 18:09

"Свобода" вірить, що у Раді Об'єднана опозиція співпрацюватиме із Кличком

"Свобода" вірить, що у Раді Об'єднана опозиція співпрацюватиме із Кличком
Богдан Бенюк сподівається, що опозиція усе ж таки домовиться уже в Раді. Фото: focus.ua

"Свободівці" вірять, що вибори змінять Україну докорінно.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповів кандидат у нардепи від ВО "Свобода" Богдан Бенюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Вінниччині кандидат-мажоритарник розіслав запрошення на вибори

"Ми сподіваємось, що Верховна Рада поміняється докорінно, що пройдуть вибори, не буде фальсифікацій, що буде дійсно демократична більшість. Тоді, без сумніву, піде величезний ряд перебудов: починаючи від Верховної Ради, комітетів, Кабінету міністрів", - наголосив він.

Відповідаючи на питання про те, чи зможуть демократичні сили попри важкі переговори об'єднатися у парламенті, Бенюк зазначив: "Звичайно, що зможуть. Може статися так, що більшості в опозиції не буде. Згадайте що відбувалось в умовах купівлі-продажу, чим саме і відрізнялась ця Верховна Рада: тушками, переходами з фракції у фракцію. Тому і не був прийнятий закон, який би забороняв це робити. Але в першу чергу це вигідно Партії регіонів, тому він не був прийнятий".

"Якщо тільки більшість у нас є, то одразу ми виконуємо ті обов'язки, які брали,- додав Бенюк. - Перше – це імпічмент президенту, а далі відміна починаючи з Харківських угод і так далі. Це матиме своєрідний вплив і на формування Кабінету міністрів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сумах на дільниці опинились полтавські бюлетені

Бенюк впевнений, що підписання між Об'єднаною опозицією та партією УДАР угоди про демократичну коаліцію не змінило б уподобань виборців.

"Зараз говорять, що якби можна було об'єднатися і позабирати усіх своїх представників(з мажоритарки – gazeta.ua), то виборцям було б легше обирати. Я сумніваюсь у цьому. Це не так, бо виборець, який підтримуватиме демократичні сили, визначився вже давним-давно. Прізвища виборцю ці давно відомі і йому байдуже, що будуть говорити і які будуть оцінки тих чи інших речей. Те, що такі розмови точаться, то будь-яка подія завжди має певний ракурс і кожен її оцінює із своєї точки зору", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" вірить, що у Раді Об'єднана опозиція співпрацюватиме із Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути