Ексклюзиви
пʼятниця, 12 квітня 2013 19:10

"Свобода" уже почала складати список суддів – Кайда

"Свобода" уже почала складати список суддів – Кайда
Олексій Кайда. Фото: argumentua.com

У ВО "Свобода" вважають, що Тернопільська територіальна виборча комісія, яка досі не ввела депутатів до складу облради, була сформована неправильно.

Про це під час прес-конференції у Тернополі заявив нардеп Олексій Кайда.

"Свобода" подала в суд на ЦВК через неправильне формування територіальної виборчої комісії у Тернополі. Минулу ТВК ліквідували. Вони не провели заміну членів цієї комісії, а повністю ліквідували попередню і створили нову. А нова мала бути створена, враховуючи склад Верховної Ради. Тобто, мало бути три представники "Свободи", три --від "Батьківщини", три – від УДАРу, три від "Регіонів" і три від комуністів, - висловив свою думку Кайда.

Проте суд відмовив "свободівцям".

"Але яке рішення прийняв суд? Правильно, відмовити "Свободі". Чесно скажу, "Свобода" уже почала складати список суддів, які ухвалюють такі рішення. Думаю, що після того, як опозиція прийде до влади, ці судді позбудуться своїх мандатів, як мінімум. Оті Кірєєеви, всі представники Конституційного суду. Ми вже наперед знаємо рішення суду. Уже нецікаво подавати в суди. Особливо, коли наполягає влада – а ви подайте в суд. А всі рішення диктують з Банкової", - переконаний Олексій Петрович.

Попри це, у нардепа оптимістичний прогноз на майбутнє.

"Я завжди казав: все так не буде. Деякі теж думали, що прийшли на віки. Починаючи від комуністів, потім після 2004 року. Усе, Бога за бороду зловили – а потім бабах. От зараз проходять акції протесту "Вставай, Україно". Всі бачили, скільки було людей", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" уже почала складати список суддів – Кайда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути