вівторок, 13 жовтня 2009 20:41

Світова спільнота визнала Тимошенко найсексуальнішим політиком

Світова спільнота визнала Тимошенко найсексуальнішим політиком

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко стала лідером рейтингу найсексуальніших політиків у світі за результатами загального голосування на сайті Hottest Head of State.

Друге місце посів Дженс Стольтенберг, прем"єр Норвегії, а третє – 28-річний король Бутану, Джигме Кхесар Намгьял Вангчук.

Російський прем"єр Володимир Путін, визнаний іконою світової гей-спільноти, опинився аж на 18-тому місці зі 172 можливих. Також несподівано в десятку не потрапив президент США Барак Обама (15 місце), поступившись таким чином білоруському "бацьку" Олександрові Лукашенку (сивий вусач потрапив на 12 позицію).

На 48-му місці в рейтингу опинився президент Ірану Махмуд Ахмадінежад, хоча користувачі у своїх коментарях вимагають підняти його на кілька позицій вище. Іранського лідера на одне місце випередила глава уряду Ісландії Йоханна Сігурдардоттір: до речі, вона не приховує своєї нетрадиційної сексуальної орієнтації.

Прем"єр Італії Сільвіо Берлусконі, який повсякчас виявляється замішаним у сексуальних скандалах, на думку користувачів сайту Hottest Head of State не такий вже й "гарячий" – він посів лише 65 місце в рейтингу. Завершує список лідер Північної Кореї Кім Чен Ір, на передостанньому місці – чинний Папа Римський.

Рейтинг містить також коротку біографію кожного лідера у жартівливій формі. Так, у характеристиці Тимошенко зазначено, що попри сексуальну зовнішність "вдалий нафтовий магнат" Тимошенко має товстий гаманець. І щоб добратися до верхівки, їй вистачило сісти на дієту та придбати кілька вдалих суконь.

Зазначимо також, що Тимошенко також вважається головною модницею української політики. Під час її першого прем"єрства вся країна обговорювала вартість її гардеробу - Юлія Володимирівна одягалася переважно в одяг престижної марки Louis Vuitton. Також вона носила рюші і волани, мереживні блузи і сукні, пошиті модельєром Айною Гасе.

Зараз зовнішній вигляд Тимошенко став скромнішим. Вона все більше одягається у Айни Гасе, але в аксесуарах не зраджує Louis Vuitton. Її вбрання переважно в світлій гаммі, дуже багато білого кольору, відповідно до основної палітри її політичного блоку. Її дуже розкішний стиль одягу вже давно викликає питання і всередині України і за її межами, але досі вона всі ці зауваження ігнорувала, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Світова спільнота визнала Тимошенко найсексуальнішим політиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути