Ексклюзиви
вівторок, 23 липня 2019 07:56

Швидше за все, 2020-го - Разумков пояснив, що буде з наступними виборами

Швидше за все, 2020-го - Разумков пояснив, що буде з наступними виборами
Лідер партії "Слуга народу" впевнений, що місцеві вибори відбудуться у 2020 році. Фото: glavred.info

Лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков вважає, що місцеві вибори в Україні відбудуться все ж 2020-го. Партія розпочне підготовку до них після підсумків парламентських виборів.

"Якщо ми говоримо про місцеві вибори, то, дійсно, до них потрібно готуватися. Думаю, що все-таки вибори пройдуть 2020-го, але багато чого буде залежати й від місцевих органів влади", - сказав він в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Донецькій області шпиталізували голову ОВК №50

Разумков вважає, що велика частина органів влади працює неефективно. Не відповідає тим викликам, які стоять перед державою. Не забезпечує життєдіяльність громадян, неефективно використовує ті ресурси, які у них є, у тому числі, завдяки реформі децентралізації.

"Точно так само, як існує певна корупційна складова. Ми прекрасно знаємо про ці "нові" технології, коли гроші розміщуються на депозитах. У нас все добре в містах, в ОТГ, у нас немає жодних проблем, а гроші чомусь розміщуються на депозитах. На мій погляд, це прямі дії, які можуть бути пов'язані з корупцією, бо це часто зумовлює "відкат" за розміщення депозитів у тих чи інших банках, і цим повинні займатися правоохоронні органи", - зазначив він.

21 липня на брифінгу в штабі "Слуги народу" після оголошення результатів виборів президент України Володимир Зеленський заявив, що не варто розслаблятися в питанні місцевих виборів.

"Вам цікаво, що буде з місцевими виборами? Не розслабляйтеся", - сказав Зеленський у неділю.

Європейський Союз, посилаючись на оцінки спостережної місії ОБСЄ, визнав вибори, що відбулися в Україні 21 липня, конкурентними та демократичними, і водночас порадив усунути виявлені під час їхнього проведення недоліки перед початком наступного виборчого циклу.

Зараз ви читаєте новину «Швидше за все, 2020-го - Разумков пояснив, що буде з наступними виборами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути