Ексклюзиви
субота, 02 листопада 2013 11:17

Швайка під час зустрічі з виборцями на Харківщині закидали яйцями

Швайка під час зустрічі з виборцями на Харківщині закидали яйцями
Фото: lenta-ua.net

Народний депутат Ігор Швайка ( "ВО" Свобода") під час зустрічі з виборцями в с.Веселе (Балаклійський р- н, Харківська обл.) у п'ятницю потрапив під "яєчний обстріл", повідомляє прес-служба Харківської обласної організації "ВО Свобода".

"Молоді люди спортивної статури намагалися зірвати зустріч з жителями села, кидали яйця, нецензурно лаялися і всіляко провокували свободівців, які супроводжували народного депутата України. Міліція не діяла. Місцеві жителі, які прийшли на зустріч, також потрапили під"яєчний обстріл", - йдеться в повідомленні прес-служби ХОО "ВО "Свобода".

Як стверджують у партії, молоді люди, що влаштували "яєчну атаку", тиждень тому напали на пікет "Свободи" у Чугуєві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якщо хтось хоче багато м'яса, відразу йдіть в баню" - стриптизер Тарзан

"Люди, які зривали пікет проти дерибану землі в Чугуєві під гаслом "ми корінні чугуївці, ми проти свободи" тепер приходять до Балаклійського району і тут вони знову корінні! Вони закидали нас єдиною зброєю, яка у них є - своїми яйцями, бо не можуть нас перемогти ні інтелектом, ні якісної діяльністю. Дрібні провокації від влади здаються занадто смішними, щоб на них звертати увагу. Будь-які спроби силового витіснення "Свободи" з Слобожанщини будуть тільки зміцнювати її позиції тут", - цитує прес -служба Швайка .

Свободівці направили заяви про напад до правоохоронних органів. Близько семи міліціонерів з районного відділення опитали свідків і прийняли заяви про напад. Але, як стверджують у прес-службі ХОО "ВО" Свобода", нікого з нападників міліція не затримала.

Зараз ви читаєте новину «Швайка під час зустрічі з виборцями на Харківщині закидали яйцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

91

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути