пʼятниця, 30 квітня 2010 14:38

Сухий визнав, що не голосував особисто за угоду про ЧФ

Сухий визнав, що не голосував особисто за угоду про ЧФ

Всеукраїнське об"єднання "Свобода" закликає Генпрокуратуру долучити до "справи про факт державної зради під час ратифікації злочинної угоди" про продовження перебування флоту Росії на території України у Верховній Раді 27 квітня явку з повинною губернатора Тернопільщини Ярослава Сухого.

Про це повідомили у прес-службі ВО "Свобода".

Як повідомляє "Свобода", 29 квітня, під час засідання сесії Тернопільської облради, голова Тернопільської облдержадміністрації, народний депутат Ярослав Сухий під стенограму заявив, що не брав участь у голосуванні щодо ратифікації "харківських угод" та визнав факт фальсифікації з використанням його карточки.

"Ви мене звинуватили в тому, що я допустив зраду національних інтересів. Це моя карточка допустила зраду національних інтересів. В той день, коли дане питання голосували, я був у Підгайцях цілий день.

Заяву про припинення повноважень народного депутата України я написав ще 16 квітня. Це не моя вина, що вона досі не виноситься на голосування і не розглядається комітетом", - наводить перс-служба скорочену стенограму виступу Сухого у Тернопільській облраді.

"Свобода" також вимагає перевірити особисту участь у голосуванні 27 квітня усіх народних депутатів, а також до закінчення слідства усунути від займаних посад представників апарату ВРУ, які допустили голосування "мертвих душ".

У ролі свідків "Свобода" вимагає долучити представників ЗМІ, які були свідками даних подій та можуть підтвердити факт брутальної фальсифікації голосування 27 квітня 2010 року.

Зараз ви читаєте новину «Сухий визнав, що не голосував особисто за угоду про ЧФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути