четвер, 18 жовтня 2018 16:32

Шуфрича у Раді назвали "дуполизом" Москви

Шуфрича у Раді назвали "дуполизом" Москви
Парубій нагадав Шуфричу, як той голосував за диктаторські закони 16 січня 2014-го. Фото: Alexandr Senko

Колишньому "регіоналу" Нестору Шуфричу порадили припинити "лизати дупу" російським господарям і пригадали, як у складі Партії регіонів він порушував права людей і норми демократії.

Так у парламенті відреагували на ініціативу Шуфрича переголосувати постанову, яка пропонує ввести санкції на телеканали "112 Україна" та NewsOne.

"Ви продовжуєте на каналах паплюжити Українську Державу. На цих каналах продовжуєте паплюжити українську армію. Може, досить? Несторе, ну московські хазяї вже побачили, як ти дуже добре лижеш їм дупу. Зупинись", - виступив народний депутат Юрій Береза.

Свою думку також висловив спікер Андрій Парубій: "Ми ніби перенеслися в інший вимір. Ніби не ми були у цьому залі 5 років тому. Із здивуванням сприймаю, коли члени Партії регіонів говорять про регламент. Це ви калічили людей у цій залі. Охоронців привели до зали - пам'ятаєш, Несторе? - ланцюгами калічили депутатів на президії. Це ви 16 січня [2014 року] голосували руками. Це в якій статті регламенту є пункт, згідно якої ви руками голосували закон, який призвів до смерті наших хлопців на Майдані?"

У свій захист Шуфрич сказав, що "сьогодні Верховна Рада така сама, як і "попєрєднікі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сироїд поставила на місце колишнього "регіонала" Вілкула

У вересні на сайті парламенту з'явилася петиція про "припинення антиукраїнської діяльності телеканалів "112 Україна" та NewsOne. За 10 днів вона набрала 25 475 підписів. 4 жовтня Верховна Рада підтримала петицію і направила Раді нацбезпеки та оборони звернення про застосування економічних санкцій проти цих телеканалів. Секретар РНБО Олександр Турчинов пообіцяв зібратись, як тільки отримають постанову.

Колишні "регіонали" Олександр Вілкул і Нестор Шуфрич виступили з ініціативою переголосувати постанову.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрича у Раді назвали "дуполизом" Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути