четвер, 15 квітня 2021 07:44

Шуфрича мало не побили після слів про Путіна у прямому ефірі

Нардеп від ОПЗЖ Нестор Шуфрич і депутат від "Слуги народу" Юрій Камельчук ледь не побилися у прямому ефірі.

Камельчук гнівно відреагував на заяву Шуфрича щодо агресії Росії на Донбасі. Конфлікт стався під час програми на "Україна 24".

"За часів Ющенка і Тимошенко росіяни не нападали на Україну. Значить вони вміли... Та мовчіть вже! Вони вміли говорити так, що у Путіна в думках не було нападати", – заявив Шуфрич.

Камельчук зауважив, що до 2017 року російська енергетична система залежала від української, оскільки газ з РФ продавався до Європи через Україну. Шуфрич почав ображати нардепа, відповів, що ця "людина проявляє слабкість, у неї нетримання, памперс потрібен".

Автор: скріншот
 

Камельчук попередив, що може перейде на особистості, на що його опонент почав лише заохочувати: "будь ласка! Тільки давай не на словах, а на ділі, встань і переходь! Встань і переходь! Що ти там нявкаєш сидиш у кріслі".

Камельчук кинувся до Шуфрича, але депутатів розборонив ведучий.

Автор: скріншот
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов відреагував на сумніви Зеленського щодо звільнення Шумів

Вперше з часів розпаду СРСР зафіксували розгортання поблизу українських кордонів передових командних пунктів і розгалуженої системи управління військами Росії. Така концентрація російських військ на Півночі, Сході і Півдні України загрожує не тільки безпеці України, а й стабільності в Європі.

Росія зосередила понад 40 тис. військовослужбовців на східному кордоні України. На початку місяця українські військові відзвітували, що окупанти готують масштабні провокації й можуть ввести бойовиків углиб країни. РФ встигла перекинути до кордонів України та в анексований Крим 16 батальйонно-тактичних груп з мотострілецьких, танкових і повітряно-десантних підрозділів.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрича мало не побили після слів про Путіна у прямому ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути