вівторок, 13 січня 2009 12:39

Шуфрича і Тимошенко "повінчав" Медведчук (ФОТО)

Художник Андрій Кулагін створив полотно, на якому Віктор Медведчук проводить обряд вінчання Нестора Шуфрича з Юлією Тимошенко.

"Все почалося з того, що рік тому я почув чутки про симпатії цих двох політиків. Потім, читаючи "Ромео і Джульєту" Шекспіра, мені прийшла ідея в ролі закоханих, які вінчаються, зобразити Нестора Шуфрича з Юлією Тимошенко. Спочатку я припускав, що священиком зображу Володимира Путіна, але зупинився на колишньому лідерові СДПУ(о) Медведчуку. Продати картину я не проти. Якщо комусь на виставці вона сподобається, я продаємо її, але не менше, ніж за 10 тисяч доларів. Така ціна обумовлена тим, що я поважаю цих політиків", - розповів художник, якого цитує "Сегодня".

На полотні прем"єр, стоячи на колінах, посміхається, а Шуфрич в образі Ромео серйозно слухає священика.

"Такі вирази облич вийшли довільно. І Шуфрич, і Тимошенко, і Медведчук одягнені тут в середньовічний одяг. Картину я малював два місяці, але займався паралельно ще декількома", - уточнив Андрій Кулагін.

Варто відзначити, на виставці також буде виставлено полотно, на якому Шуфрич б"ється на шпагах з Віктором Ющенком, і картина, на якій зображена Тимошенко, яка заколює себе кинджалом біля тіла Нестора Івановича.

Vip.
Зараз ви читаєте новину «Шуфрича і Тимошенко "повінчав" Медведчук (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути