субота, 28 квітня 2012 10:59

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Суддя не захотів розглядати справу без Тимошенко і оголосив перерву до 21 травня

Суддя не захотів розглядати справу без Тимошенко і оголосив перерву до 21 травня
Захист пропонує взагалі зупинити справу до одужання екс-прем'єра. Фото: www.facebook.com

Суддя Київського райсуду Харкова Костянтин Садовський постановив відкласти розгляд по суті справи щодо екс-прем'єра Юлії Тимошенко щодо діяльності корпорації ЄЕСУ до 10.00 21 травня, оскільки повважав неможливим проводити засідання за відсутності обвинуваченої.

При цьому в ході обговорення заяви Тимошенко захист екс-прем'єра наполягав на тому, що слухання справи необхідно не відкласти, а припинити до повного одужання обвинуваченої.

"Суд має повноваження зупинити провадження у справі до повного одужання Юлії Володимирівни. Я вважаю, що продовжувати розгляд справи за її відсутності неможливо", - заявив адвокат Олександр Плахотнюк.

Тимошенко вирішили не примушувати: суд по справі ЄЕСУ почався без неї

Перед цим суддя оголосив заяву лікарів, які повинні були визначити можливість присутності Тимошенко в суді, повідомляє Радіо Свобода.

Члени медичної комісії повідомили, що не могли 25, 26 і 27 квітня обстежити підсудну, а тому просять перенести засідання на два тижні.

Сторона державного обвинувачення і захист Тимошенко підтримують це прохання. Адвокат Тимошенко Сергій Власенко при цьому закликав суд "не відкласти, а припинити" розгляд справи.

Зараз ви читаєте новину «Суддя не захотів розглядати справу без Тимошенко і оголосив перерву до 21 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути