неділя, 04 квітня 2021 19:12

Суддя Чаус скоро може бути в Києві - адвокат Лисенко

Суддя Чаус скоро може бути в Києві - адвокат Лисенко
Корбан був одним з перших, хто публічно відреагував на інформацію про викрадення судді Чауса. Фото: Facebook

Спецслужби скоро представлять Миколу Чауса в Києві. Про це в ефірі телеканалу "НАШ" заявив адвокат Сергій Лисенко, пов'язаний з молдовськими адвокатами судді Чауса.

В ефірі обговорювалося, хто і з якою метою викрав суддю Чауса в Молдові.

В ефірі обговорювалися дві версії події, зокрема, помста Геннадія Корбана і спецоперація української розвідки головним розвідувальним управлінням Міністерства оборони з метою доставки судді Чауса в Україну для надання свідчень.

"Зараз це невідомо. Вже є відеоматеріали в мережі Інтернет. Там є особи, яких можна встановити. Якщо вони мають відношення до наших українських правоохоронців і це була їхня спецоперація, то всіх їх можна буде встановити", - відповів адвокат Лисенко на питання "хто викрав Чауса".

Він також висловив упевненість, що за день-два Чаус з'явиться в правоохоронних органах і ефірах і все пояснить.



Раніше Корбан був одним з перших, хто публічно відреагував на інформацію про викрадення судді Чауса в Молдові.

"Щодо зникнення судді Чауса в Молдові. Хотілося б вірити, що викрадення судді Чауса в Кишиневі здійснили українські спецслужби, чи то НАБУ, ГУРМО, чи ще хтось. Якщо це так, то зніму капелюха" - написав Корбан на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.



Також він запропонував усі свої можливості, зокрема фінансові та організаційні, для надання спецслужбам будь-якої підтримки та участі в пошуку судді-втікача.

"Мені зрозуміло, в чому його зацікавленість - це особиста помста. Допомагати знайти Миколу Чауса на території України не в його інтересах, оскільки тоді його показання будуть дискредитовані", - пояснив мотиви публічних заяв Корбана Лисенко в ефірі телеканалу "НАШ".

Раніше ЗМІ повідомили, що затриманий за підозрою у хабарництві скандальний суддя Чаус був викрадений в Молдові. Про викрадення стало відомо 3 квітня 2021 року. Викрадення судді потрапило на відео, яке розповсюдили в Мережі.

Зараз ви читаєте новину «Суддя Чаус скоро може бути в Києві - адвокат Лисенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути