вівторок, 05 березня 2013 15:04

Суд залишив у силі ухвалу, через яку "жіночий десант" побили в лікарні Тимошенко

Суд залишив у силі ухвалу, через яку "жіночий десант" побили в лікарні Тимошенко
У "Батьківщині" заявили, що це чергове замовне рішення суду щодо опозиційних нардепів. Фото: meest-online.com

Рішенням Апеляційного суду Харківської області було відмовлено в задоволенні апеляційної скарги народного депутата від "Батьківщини" Тетяни Слюз на ухвалу Дзержинського районного суду міста Харкова.

Про це повідомили в прес-службі "Батьківщини".

"Таким чином, влада у черговий раз продемонструвала своє зухвале нехтування законом та фактично легітимізувала незаконні дії невідомих осіб, які силою винесли народних депутатів жінок - Олександру Кужель, Людмилу Денисову  та Тетяну Слюз з приміщення лікарні "Укрзалізниці", де вони перебували на підтримку акції громадянської непокори лідера опозиції Юлії Тимошенко", - йдеться у повідомленні відомства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Жіночий десант" пригрозив, що звертатиметься до Європейського суду

У партії нагадали, що згідно зі статтею 17 Закону України "Про статус народного депутата", народний обранець користується правом безперешкодно відвідувати органи державної влади та органи місцевого самоврядування, а також правом безперешкодного доступу на всі підприємства, в установи та організації, розташовані на території України, незалежно від їх підпорядкування, форм власності, режиму секретності. Більше того, народний депутат у разі порушення прав, свобод і інтересів людини та громадянина має право вимагати негайного припинення порушення або звертатися з вимогою до відповідних органів державної влади.

"Чергове замовне рішення суду щодо народних депутатів від Об'єднаної опозиції "Батьківщина" вкотре продемонструвало, що в Україні відсутнє справедливе правосуддя, а влада, як і у справі щодо позбавлення мандату народного депутата Сергія Власенка, керується принципом "своїм – усе, ворогам – вибіркове застосування законодавства", - заявили в прес-службі.

Зараз ви читаєте новину «Суд залишив у силі ухвалу, через яку "жіночий десант" побили в лікарні Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

65

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути