вівторок, 16 липня 2019 13:13

Суд закрив справу про вручання Лещенка у вибори США: "Я більше не ворог Трампа"

Суд закрив справу про вручання Лещенка у вибори США: "Я більше не ворог Трампа"
Окрім закриття справи, суд також відмовився задовольнити позов депутата від БПП Борислава Розенблата проти Лещенка та НАБУ в частині викриття Манафорта у чорній бухгалтерії "Партії регіонів" ФОТО: Сергія Лещенко

Шостий апеляційній суд скасував рішення Окружного суду Києва щодо можливого втручання депутата Сергія Лещенка та НАБУ у президентські вибори США 2016-го. Тобто закрив справу.

Про це Лещенко повідомив у відеозверненні, яке записав після засідання.

"Я більше не є "ворогом Дональда Трампа", — заявив депутат.

Окрім закриття справи, суд також відмовився задовольнити позов депутата від БПП Борислава Розенблата проти Лещенка та НАБУ в частині викриття Манафорта у "чорній" бухгалтерії Партії регіонів (Пол Манафорт, американський політтехног, працював на Януковича і Партію регіонів. - Gazeta.ua).

На думку Лещенка, справа про його втручання у вибори США була вигідна генеральному прокурору Юрію Луценку. У такий спосіб Луценко намагався довести свою "корисність" для президента США Дональда Трампа в Україні.

"Чекаю, коли генпрокурор Юрій Луценко зателефонує Руді Джуліані та повідомить нові обставини у справі, яку він так старанно клепав для збереження себе на посаді", — сказав Лещенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лещенко розказав, де взяв документи на Манафорта та Януковича

Наприкінці 2018-го Окружний адмінсуд Києва визнав Лещенка і НАБУ винними у розголошенні інформації щодо американського політтехнолога Пола Манафорта. Позов подавав Розенблат. Також нардеп оприлюднив аудіозапис, на якому нібито людина з голосом директора НАБУ Артема Ситника розповідає, що допомагала на виборах опонентці Трампа — Гілларі Клінтон.

Зараз ви читаєте новину «Суд закрив справу про вручання Лещенка у вибори США: "Я більше не ворог Трампа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути