неділя, 04 листопада 2007 11:22

Суд заборонив проводити в Сімферополі "Російський марш"

"Суд поставив крапку в дискусії міської влади і громадських організацій про проведення масових заходів 4 листопада 2007 року. Вони заборонені. Саме такі рішення 1-3 листопада 2007 ухвалили місцеві суди Сімферополя, задовольнивши позови виконавського комітету Сімферопольської міської ради", - повідомляє прокуратура Криму.

Як йдеться в повідомленні, суд, детально розглянувши доводи міської влади і представників сторін, заборонив громадським організаціям "Російський фронт Сергія Шувайникова", "Російська община Сімферополя", "Російський національний з"їзд", "Конгрес російських общин Криму", партії "Російський блок", організації "В майбутнє - з Росією", УНП, УРП "Собор", ініціативній групі жителів міста і т.д. проведення масових акцій і маршів в Сімферополі в неділю - 4 листопада.

У рішенні суду, зокрема, підкреслюється: "Одночасне проведення таких заходів різними організаторами, без узгодження місць і часу їх проведення органом місцевого самоврядування, може створити реальну небезпеку безладів і злочинів, загрозу здоров"ю населення, а також правам і свободам інших людей - жителів міста Сімферополя".

Ухвала суду про заборону проведення масових акцій підлягає негайному виконанню, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Суд заборонив проводити в Сімферополі "Російський марш"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути