пʼятниця, 06 вересня 2013 15:52

Суд заборонив ЦВК направляти представника на збори щодо референдуму про вступ України до союзу в рамках ЄЕС

Сьогодні Окружний адміністративний суд Києва прийняв ухвалу якою заборонив Центральній виборчій комісії направляти представника (представників) на збори громадян України щодо проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою стосовно вступу (приєднання) України до союзу в рамках Євразійського економічного співтовариства, запланованих на 08 вересня 2013 року.

Окрім того Європейська партія України зареєструвала у Департаменті державної виконавчої служби Міністерства юстиції України заяву, в якій просить прийняти до виконання Ухвалу Окружного адміністративного суду м. Києва від 06.09.2013 та відкрити виконавче провадження аби заборонити Центральній виборчій комісії направляти представника на збори громадян України щодо проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою стосовно вступу (приєднання) України до союзу в рамках Євразійського економічного співтовариства, запланованих на 08 вересня 2013 року.

Як повідомлялося раніше, до Центральної виборчої комісії надійшло повідомлення, датоване 02 вересня 2013 року, від Симоненка Петра Миколайовича, Буйка Георгія Володимировича та Адвена Олексія Володимировича стосовно проведення зборів громадян України щодо проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою стосовно вступу України до союзу в рамках Євразійського економічного співтовариства (ЄЕС). Зазначені збори мають бути проведені 8 вересня 2013 року об 11:00 на стадіоні "Спартак" за адресою: м. Київ, вул. Фрунзе, 105. Євразійське економічне співтовариство є міжнародною організацією, створеною для ефективного просування її сторонами "...процесу формування Митного союзу та Єдиного економічного простору, а також реалізації інших цілей та завдань". Відтак, членство у ЄЕС розглядається державами, що його утворили, як механізм просування ідеї Митного союзу та Єдиного економічного простору.

В свою чергу 4 вересня Микола Катеринчук звернувся в Окружний адміністративний суд міста Києва із заявою, в якій просив не допустити проведення зборів громадян щодо проведення референдуму про вступ України до союзу в рамках Євразійського економічного співтовариства.

Зараз ви читаєте новину «Суд заборонив ЦВК направляти представника на збори щодо референдуму про вступ України до союзу в рамках ЄЕС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути