Ексклюзиви
середа, 23 жовтня 2013 17:07

Суд заарештував одеського екс-нардепа Маркова

Суд заарештував одеського екс-нардепа Маркова
Фото: ukranews.com

Печерський райсуд Києва ухвалив рішення про обрання запобіжного заходу колишньому народному депутату Ігорю Маркову у вигляді утримання під вартою до 20 грудня 2013 року.

Відповідне рішення суддя Печерського райсуду Руслан Козлов прийняв і оголосив у середу.

Сторона звинувачення аргументувала необхідність арешту Маркова у зв'язку з тим, що у слідства є докази, що свідчать, що, перебуваючи на волі, підозрюваний може переховуватися від слідства, а також впливати на свідків. Крім того, прокурори наполягали, що екс-депутат може ховати або спотворювати речі або документи, які мають значення для встановлення обставин правопорушення, а також перешкоджати встановленню істини у кримінальному провадженні.

У свою чергу, адвокат Маркова Олександр Казарновський заявив в ході судового засідання, що його підзахисний не має наміру ховатися від слідства і суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марков висуватиме свою п'ятірку на вибори в "проблемних округах"

Нагадаємо, 22 жовтня Марков був затриманий в Одесі після вручення повідомлення про підозру у вчиненні хуліганських дій в 2007 році. У міліції розповіли, що мова йде про події 2007 року, коли біля Одеської обласної адміністрації проходили пікети проти встановлення в місті пам'ятника Катерині ІІ. Маркова підозрюють в організації побиття учасників цієї акції, а також безпосередньо на самому побитті пікетувальників .

Зараз ви читаєте новину «Суд заарештував одеського екс-нардепа Маркова ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

462

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути