вівторок, 27 березня 2007 09:04

Суд скасував постанову Генпрокуратури про порушення справи проти Луценка

Суд скасував постанову Генпрокуратури про порушення справи проти Луценка

Подільський районний суд Києва скасував постанову Генеральної прокуратури про порушення кримінальної справи проти колишнього міністра внутрішніх справ, лідера громадського руху "Народна самооборона" Юрія Луценка.

Про це у понеділок повідомив адвокат Луценка Віталій Касько.

З його слів, суд відмовив у порушенні кримінальної справи проти Луценка через відсутність мотивів злочину. Представники Генпрокуратури заявили, що мають намір оскаржити таке рішення суду.

21 березня Подільський райсуд Києва призупинив розслідування кримінальної справи проти Луценка для визначення законності її порушення.

Вранці 20 березня співробітники прокуратури провелb обшук у його квартирі в Печерському районі. 21 березня Головне слідче управління Генпрокуратури допитало лідера "Народної самооборони".

2 березня Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти Луценка. Його підозрюють у незаконній видачі 51 одиниці зброї, пишуть Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «Суд скасував постанову Генпрокуратури про порушення справи проти Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути