вівторок, 16 липня 2013 17:38

Суд скасував покарання організаторам акції "Янукович, пішов геть з Києва"

Суд скасував покарання організаторам акції "Янукович, пішов геть з Києва"
Фото: 24tv.ua

Сьогодні Апеляційний суд міста Києва скасував постанову Оболонського районного суду щодо притягнення до відповідальності активістів "Демократичного Альянсу" за акцію "Янукович, пішов геть з Києва".

Про це повідомляє Українська правда, з посиланням на слова активіста Андрія Богдановича.

"Щойно Апеляційний суд міста Києва скасував постанову Оболонського районого суду щодо притягнення демальянсівців Гацька, Бойкула, Андрійченка та Делієргієвої за акцію на вулиці Богатирській "Янукович, пішов геть з Києва", яка відбулась 3 червня", - заявив Богданович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іноземні інвестори все частіше скаржаться на українські суди і корупцію

"Таким чином в черговий раз було підтверджено законність дій активістів "Демократичного Альянсу" і незаконність дій та свавілля міліції", - вважає Богданович.

Як відомо, Оболонський райсуд Києва визнав винними активістів партії "Демократичний альянс", яких затримали під час акції на шляху проходження кортежу президента.

Нагадаємо, 3 червня співробітники "Беркуту" затримали лідера партії "Демократичний альянс" Василя Гацька, а також ще трьох активістів під час їхньої акції на шляху проходження кортежу президента. Пізніше у міліції заявили, що активістів затримали через плакати, які начебто "ображають та принижують честь і гідність президента".

 

Зараз ви читаєте новину «Суд скасував покарання організаторам акції "Янукович, пішов геть з Києва" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути