Ексклюзиви
пʼятниця, 29 січня 2010 13:46

Суд відсторонив Луценка - "Регіони"

Суд відсторонив Луценка - "Регіони"

Партія регіонів заявляє, що Окружний адміністративний суд Києва призупинив призначення Кабміном Юрія Луценка виконуючим обов"язки міністра внутрішніх справ.

Про це повідомила прес-служба народного депутата від фракції ПР, голови комітету Ради з питань правосуддя Сергія Ківалова.

Таке рішення суд ухвалив для забезпечення позову депутата від ПР Владислава Лук"янова, в якому він просив визнати незаконним призначення Луценка на цю посаду, до завершення розгляду справи по суті.

У повідомленні також наголошується, що це рішення суду вступило в законну силу, а також, що саме цей суд має виняткову юрисдикцію по всіх суперечках, які стосуються призначень і звільнень Луценка в Міністерстві внутрішніх справ.

Таким чином, згідно з повідомленням, суд відсторонив Луценка з посад виконуючого обов"язки і першого заступника міністра внутрішніх справ.

Нагадаємо, 28 січня ПР звернулася до Окружного адміністративного суду Києва з проханням визнати незаконним призначення Кабміном Луценка першим заступником міністра внутрішніх справ - виконуючим обов"язки міністра внутрішніх справ.

28 січня на позачерговій сесії Верховна Рада 231 голосом звільнила Луценка з посади міністра внутрішніх справ.

Цього ж дня Кабінет Міністрів призначив його першим заступником міністра внутрішніх справ і доручив йому виконувати обов"язки міністра внутрішніх справ.

proUA
Зараз ви читаєте новину «Суд відсторонив Луценка - "Регіони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути