Ексклюзиви
субота, 17 листопада 2018 19:48

Суд, орден і тяжкий шлях до сексуальності - чим займалися нардепи між засіданнями
17

Лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв відзначив своє 75-річчя. На святковому прийомі був патріарх Філарет
Фото: facebook.com
А президент Петро Порошенко вручив Джемілєву Орден Свободи на знак визнання його значної ролі за повернення Криму та звільнення політичних в'язнів Кремля
Михайло Добкін на першому засіданні суду щодо звинувачення нардепа у розкраданні  75 га землі вартістю більше 240 млн грн. Адвокати не прийшли, тому засідання перенесли на 6 грудня
Олег Ляшко дегустував печиво, приготоване ученицями профтехучилища в Саксагані на Дніпропетровщині. "Після таких смаколиків мені треба три дні в спортзалі займатися"
Віктор Кривенко відвідав Холодноярський край. Там у Тіньках Чигиринського району провів збори "Національного руху" і видав посвідчення новим членам організації

Минулий тиждень народні депутати мали працювати в комітетах, комісіях і фракціях. Однак не всі обмежилися таким робочим планом.

Парламентарі-кандидати у президенти активно зустрічалися з виборцями. Наприклад, члена комітету з питань податкової та митної політики Олега Ляшка занесло на Дніпропетровщину. Він там дегустував печиво, приготоване ученицями профтехучилища в Саксагані.

А лідерка "Баткьівщини" Юлія Тимошенко, яка у жовтні пропустила 83% голосувань у парламенті, з'їздила у Зарваницю. До храмів підіймалася на підборах.

Колишній "регіонал" Михайло Добкін був на першому засіданні суду у справі, де його підозрюють у причетності до розкрадання понад 75 га землі вартістю більше 240 млн грн. Засідання перенесли на 6 грудня через неявку трьох адвокатів нардепа.

Поки одні нардепи їздили по регіонах із агітацією, Михайло Поплавський займався своїм тілом. Хоче схуднути на 10 кг до шоу "Я у тебе один" і бути сексуальним. Навіть дієтолога зі Швейцарії найняв. Сів на спеціальну дієту: п'є сироватку, їсть більше овочів і фруктів.

Відео на кухні зняв і Олег Ляшко. Однак він готував менш дієтичне блюдо - м'ясо з грибами. Біля плити "радикал" стояв у фартусі на голе тіло.

Своє відео для українців записала і Надія Савченко. Щоправда, зі скляного боксу. Вона з 22 березня перебуває в СІЗО - політика підозрюють у підготовці теракту в центрі Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярош висловився про вибори та свою участь

Наступне засідання Верховної Ради відбудеться 20 листопада. Народні депутати зберуться в оновленому залі - будівельники завершили реставрацію куполу парламенту.

Зараз ви читаєте новину «Суд, орден і тяжкий шлях до сексуальності - чим займалися нардепи між засіданнями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути