четвер, 12 січня 2012 11:04

Спецтема: Луценко за ґратами

Суд над Луценком перенесли на п'ятницю, 13-го

Суд над Луценком перенесли на п'ятницю, 13-го

Сьогодні, 12 січня, судова колегія Печерського райсуду Києва у складі трьох суддів під головуванням судді Сергія Вовка продовжила розгляд кримінальної справи проти екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Як повідомляє "Народна самооборона", серед свідків, запрошених на сьогоднішнє судове засідання були генерали міліції Володимир Євдокимов та Петро Коляда. Обидва були заступниками екс-міністра МВС Луценка.

На початку судового засідання стало відомо про відсутність Олександра Терещука - адвоката підсудного Олега Павленова, який зайнятий в іншому процесі. Сам підсудний заявив суду з цього приводу: "Я в коридорі бачив свідка Петра Васильовича Коляду. Я так розумію, що буде розглядатися наш епізод. Тому я наполягаю на тому, щоб без адвоката не розглядати. Я живу на одну зарплату і не можу платити йому за кожне судове засідання, де не розглядається наш епізод. А суд заздалегідь нам не повідомляє, хто зі свідків буде викликатися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Луценка розповіла про умови утримання чоловіка в СІЗО

Після такої заяви суд прийняв рішення піти у дорадчу кімнату для розгляду цього клопотання.

Після наради суддя Вовк оголосив рішення про перенесення судового засідання у зв'язку з відсутністю адвоката одного з підсудних. Також суд ухвалив рішення повідомити Кваліфікаційної комісії адвокатів про те, що адвокат підсудного Павленова Олександр Терещук не з'явився на сьогоднішній розгляд справи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценка можуть звільнити вже найближчим часом - Захаров

Наступне судове засідання відбудеться у п'ятницю, 13 січня 2012 року, о 9:05 ранку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд винесе Луценку обвинувальний вирок, аби виправдатися - адвокат

Нагадаємо, що в суді триває допит свідків і вже були допитані п'ятдесят п'ять з 148 свідків у справі з боку звинувачення.

Зараз ви читаєте новину «Суд над Луценком перенесли на п'ятницю, 13-го». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути