субота, 22 грудня 2018 22:40

Суд дозволив заарештувати колишнього міністра оборони Єжеля

Суд дозволив заарештувати колишнього міністра оборони Єжеля
Єжеля дозволили заарештувати. Фото: Сегодня

Солом'янський районний суд Києва задовольнив клопотання прокуратури щодо надання дозволу на затримання колишнього міністра оборони України Михайла Єжеля у разі перетину ним кордону з Україною або на території країни.

"Надати дозвіл на затримання обвинуваченого, уродженця Вінницької області, Барського району, с. Слобода-Ялтушівська, громадянина України, не судимого, у разі перетину ним кордону з Україною та перебуванням на території України", - йдеться в постанові суду

Наразі екс-міністр перебуває за межами України, його розшуком займається СБУ. В 2016 році його було оголошено в міжнародний розшук, однак пізніше генеральний секретаріат Інтерполу заблокував інформацію про міжнародний розшук екс-міністра оборони України Михайла Єжеля на час розгляду його скарги про оголошення в розшук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-міністр оборони України став біженцем у Білорусі

Нагадаємо, у грудні 2016 року Головна військова прокуратура Генеральної прокуратури України направила до суду справу стосовно екс-міністра оборони країни Михайла Єжеля після проведення заочного слідства. Його обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України.

Зараз ви читаєте новину «Суд дозволив заарештувати колишнього міністра оборони Єжеля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути