Ексклюзиви
четвер, 26 листопада 2020 19:48

Суд заарештував Будинок профспілок і Жовтневий палац

Суд заарештував Будинок профспілок і Жовтневий палац
Загалом арештовано 26 об'єктів нерухомості.

Печерський районний суд міста Києва наклав арешт на низку об'єктів нерухомості, що належать Федерації профспілок України. Про це йдеться у матеріалах в єдиному державному реєстрі судових рішень, повідомляє ZN.UA

Суд зокрема арештував Будинок профспілок на Майдані Незалежності.

Посадові особи ФПУ привласнили низку об'єктів нерухомого майна державної власності в особливо великих розмірах, йдеться у судовому рішенні.

Суд заборонив суб'єктам державної реєстрації проводити будь-які реєстраційні та нотаріальні дії та розпоряджатися арештованим майном.

Крім Будинку профспілок арештовано 26 об'єктів нерухомого майна, серед яких: Міжнародний центр культури і мистецтв (Жовтневий палац), навчально-спортивна база "Святошин", ресторанний комплекс у Києві по вул. Труханівська, санаторій "Жовтень" у Конча-Заспі, частина будівель і споруд санаторію "Зірка" у Ворзелі, санаторно-курортні установи на курорті Куяльник, приміщення готельного комплексу "Турист" у Києві.

Будинок профспілок заарештований через борг Федерації профспілок 160 млн грн перед іпотекодержателями.

Федерація профспілок України - найбільше об'єднанням профспілок країни. Членами організації є понад 5 млн осіб, які працюють на 60 тис. підприємств різних галузей економіки. До складу ФПУ входять 44 всеукраїнських профспілки і 25 профоб'єднань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ющенко розповів, як "Межигір'я" опинилося в руках Януковича

У листопаді Кабінет міністрів показав аудит української економіки. "$1 трлн ВВП за 10 років - це нереалізований потенціал нашої країни", - заявляв прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Зараз ви читаєте новину «Суд заарештував Будинок профспілок і Жовтневий палац». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути