четвер, 16 жовтня 2008 10:22

Шуба застрелився з американського карабіна (ФОТО)

 

Прокурор Дніпропетровської області Володимир Шуба застрелився з подарованого йому карабіна М4А1, пише "Сегодня", посилаючись на свої джерела.

За джерелами видання, йдеться про карабін марки М4А1, який йому напередодні подарували, і він поїхав його пристрілювати (за іншою версією, це не був подарунок - просто дуже близький друг показував йому свою зброю)

Нібито чи то у момент заряджання, чи то вже будучи зарядженим, карабін вислизнув з рук Шуби (говорять, йому стало погано), невдало впав і уразив прокурора кулею в груди (у серце), від чого Володимир Шуба невдовзі помер. У цей момент разом з Шубою були два співробітники прокуратури, хто це, з"ясувати поки не вдалося.

Водночас, за інформацією газети Дело, під час трагедії поряд з Шубою знаходилися цивільні особи. Зокрема прокурора супроводжував один з його близьких друзів – заступник головного лікаря дніпропетровської лікарні імені Мечникова. Другим свідком загибелі став технічний працівник тиру.

Карабін М4А1 - штурмова гвинтівка фірми Colt . На його базі Центр наземних операцій ВМФ США розробив спеціальний набір компонентів: приціли - оптичний 4- кратний, коліматор ("червона крапка"), лазерні цілевказувачі видимого і інфрачервоного діапазону; нічні приціли; ліхтарі; 40мм гранатомета. Крім того, в комплект входить швидкознімний глушник.

Новий карабін поступив на озброєння всіх сил Спецоперацій США.

"proUA".

Зараз ви читаєте новину «Шуба застрелився з американського карабіна (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути