пʼятниця, 25 листопада 2011 19:24

Столяр Януковича показав мисливські угіддя Президента зсередини
18

"Мисливський будиночок Януковича"
Фото: Фото: pravda.com.ua
Огорожа для мурашника
"Альтанка для гриля" в мисливських володіннях Януковича
"Мисливський будиночок Януковича"

Володіння Віктора Януковича не обмежуються одним "Межигір'ям", пише Українська правда.

Трохи північніше, за селом Сухолуччя розташоване Дніпровсько-Тетерівського лісо-мисливське господарство. Формально це - державна власність, а реально з 2007 року вона перебуває під контролем Януковича, який проводить тут своє дозвілля за відстрілом кабанів та іншої дичини.

З води це загадкове місце охороняють "Беркут" і приватна фірма. По лісі ж уздовж всього периметра мисливських угідь виритий багатометровий протитанковий рів.

Формально Янукович причетний до Сухолуччя тільки тим, що наближеною до нього фірмі "Дім Лісника" відписали три земельні ділянки площею 17,5 гектара. Однак це дозволяє йому контролювати всі 30 тисяч гектар лісового господарства.

Прописка фірми "Дім Лісника" - це офіс в Броварах, який належить дружині Андрія Кравця - завгоспа Януковича з адміністрації президента.

97% статутного капіталу фірми "Дім Лісника" значиться за фіктивною британською компанією Astute Partners Ltd - якою, у свою чергу, володіє фірма Blythe (Europe) Ltd.

Вона, в свою чергу, належить трасту з Ліхтенштейну P & A Corporate Trust, заснованому юристом Райнхардом Прокш.

Тобто очевидно, що власник "Дому Лісника" і фактичний господар мисливських угідь у Сухолуччі, також, як і в історії з "Межигір'ям", дуже ретельно намагається заховати кінці у воду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліквідовано фірму, що продала Януковичу "Межигір'я"

Про те, хто реальний господар в Сухолуччі, розказав столяр-бригадир Олександр Беньковский, який працював на об'єктах в Сухолуччі. Сьогодні він виїхав до Росії - після того, як, він стверджує, його обдурили і не виплатили належні гроші за роботи у Януковича.

За словами бригадира, він там робив стельові арки, фальш-крокви, установку склопакетів, установку дверей, йому також доручили навісити опудало зубра.

"В альтанці для гриля я навісив опудало, яке президенту Януковичу на день народження в 2010 році подарував президент Білорусі Олександр Лукашенко. Внизу під опудалом видно, що це подарунок Януковичу від Лукашенка", - пояснив Олександр Беньковский.

За його словами, на цю альтанку виділено 45 кіловат електроенергії, тому що там багато споживачів: теплі доріжки, підігрів водостоків на даху, потужні кондиціонери, кухня обставлена ??італійської технікою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля "Межигір'я" вирубали частину лісу для яхт-клубу Януковича

Олександр розказав, що цей будинок називають "Мисливський будиночок Януковича".

На території навколо "мисливського будиночка Януковича" є штучний канал для розведення качок і риби.

Ближче до "мисливського будиночка", на самому березі Київського моря - критий тир з рухомими мішенями. За будиночком - бухта для яхт, з іншого боку - лазня, літня альтанка, волейбольний майданчик. Трохи далі - вертолітний майданчик. Коли його будували, вирубували дерева.

На думку Олександра Беньковського, сам "Мисливський будиночок Януковича" дуже гарний.

"Там все зроблено з розумом. Видно, що Янукович все робив для себе, не для гостей. Усередині є більше двадцяти TV-тюнерів, я це все бачив на власні очі. Телевізійники говорили, що кожен тюнер - на конкретний канал. Багато різьблення. Усередині все оброблено в морському стилі, наличники навколо дверей з орнаментом у стилі морських вузлів. Такий ефект, ніби це корабель, перевернутий догори дном. Розкішний камін", - повідав бригадир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опублікували вражаючі фото "Межигір'я" Януковича

Він також повідомив, що всі роботи, що проводяться в Сухолуччі і в "Межигір'ї", контролює "Девелоперська компанія АВК". Всі розрахунки проводяться тільки через них. І тільки готівковим платежем.

"Я сподівався зачепитися за цю роботу, тим паче, головний у заповіднику, Гордійчук Микола Іванович - мій земляк. Крім альтанки для гриля, в якій висить опудало бізона від Лукашенка, я робив "альтанку для першої крові". Замовник - фірма "Інфолайн" на чолі з людиною на прізвище Горох Юрій Петрович. З ним і пов'язані всі мої проблеми", - вважає Беньковский.

"У підсумку, люди, які працювали зі мною, в рахунок оплати забрали деревообробний верстат вартістю в 20 000 доларів. Я з ними не зміг розрахуватися - я їм залишився винен трохи більше 30 тисяч гривень - тому що зі мною не розрахувався замовник, цей самий Горох. Він залишився мені винен приблизно 160 000 гривень. У загальній складності, мене кинули в Україні приблизно на 35 тисяч доларів", - уточнив столяр-бригадир.

Зараз ви читаєте новину «Столяр Януковича показав мисливські угіддя Президента зсередини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути