Ексклюзиви
пʼятниця, 05 листопада 2021 10:01

Столи з травою, новий пресцентр: Раду відремонтують на 42 млн грн

Кулуари третього поверху Верховної Ради відремонтують.

Про це повідомили "Наші гроші".

2 листопада Управління справами апарату ВР за результатами тендеру замовило у фірми "Бриліантс груп" ремонт кулуарів за 41,5 млн грн.

Цьогоріч компанія зробить реставраційний ремонт третього поверху парламенту - облаштування пресцентру.

 

У травні управління замовило проєкт цього ремонту у фірми "Грін маєток" за 1,3 млн грн.

Планують пресцентр на 50 місць, президію на п'ять мобільних робочих місць, дві мобільні трибуни, кімнату для роботи преси з шафами на замках, інформаційні стійки, кабінет працівників пресцентру, копіцентр, місця для неформального спілкування і швидких інтерв'ю, мережеву інфраструктуру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Середній палець Зеленському: мережі гудуть про вчинок нардепа

Купили дві припливно-витяжні установки Wolf (Німеччина) по 7,35 млн грн, два комплекти автоматики для них – по 578 тис., конструкцію із алюмінієвих ферм – 1,33 млн.

Два довгі столи індивідуального виготовлення з травою замовили по 35 100 грн, шість сидінь біля вікна індивідуального виготовлення – по 17 541 грн, а 60 стільчиків для гостей зі столиками – по 5417 грн.

 

Ковролін Balsan Bolero класу зносостійкості 32 товщиною 8 мм обійдеться у 1 696 грн/кв. м. На ринку його можна знайти гуртом від 100 кв. м трохи дешевше – по 1617.

Приймачі Shure DR 6004 коштують 4806 грн, а на ринку дещо дорожче – від 5332.

Хто ремонтуватиме

Столичною фірмою "Бриліантс груп" володіє Дмитро Поляков із Луганська. Він також засновник і директор фірми "Енергія навколишнього середовища".

"Грін Маєток" із села Глибоке біля Борисполя належить Павлові Красенку із Білгорода-Дністровського на Одещині. Ще він - засновник "Київ девелоп груп".

У вересні представникам ЗМІ після півтора року карантинних обмежень надали частковий доступ до кулуарів другого поверху парламенту.

Однак частину поверху, де зазвичай виходять з зали депутати "Слуги народу", для журналістів обмежували.

У жовтні колишній спікер Дмитро Разумков підписав розпорядження про збільшення кількості представників ЗМІ, які можуть працювати на другому і третьому поверхах парламенту.

Зараз ви читаєте новину «Столи з травою, новий пресцентр: Раду відремонтують на 42 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути