Ексклюзиви
четвер, 04 листопада 2021 16:26

Середній палець Зеленському: мережі гудуть про вчинок нардепа
14

У четвер народний депутат Гео Лерос назвав присутнього на засіданні Верховної Ради президента Володимира Зеленського "головним зрадником". Після чого нардепу вимкнули мікрофон. Фракція "Слуга народу" шуміла в залі.

Лерос у відповідь показав середній палець. У парламенті також був керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

Фракція "СН" звернулася до регламентного комітету "з вимогою дати оцінку і винести рішення щодо поведінки народного депутата".

Вчинок нардепа обговорюють користувачі соцмереж, створюють меми. Gazeta.ua пропонує найцікавіші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лещенко - Павлік Морозов, Арахамія на Титаніку - у мережі накреативили нові меми

"В цій ситуації Зеленський починає жати те, що сам посіяв: зневагу до Верховної Ради, нехтування регламентом і законами, приниження депутатів до рівня автоматичних натискачів кнопок. Дух парламентаризму в нашій країні вбиває не Гео Лерос, а Офіс президента.

Парламент був принижений самим принципом відбору у партійний список "Слуги народу", коли туди записували всіх, хто потрапляв на очі. Не дивно, що ці люди тепер влаштовують своїх родичів на роботу помічниками, купують елітну нерухомість, збивають напідпитку людей і не несуть за це покарань, показують середній палець з трибуни.

Це наслідки бездумної кадрової політики Зеленського, і саме президент має попросити вибачення в країни за поведінку Лероса, бо це він привів його в парламент", - зазначає письменник Андрій Любка.

9 вересня заступник голови фракції "СН" Микола Тищенко напав на Лероса. Це сталося після того, як позафракційний депутат із трибуни заявив про зрив спецоперації щодо "вагнерівців".
Нардеп Ярослав Юрчишин подав до Державного бюро розслідувань і Офісу генпрокурора заяву про злочин, скоєний "слугою".
Зараз ви читаєте новину «Середній палець Зеленському: мережі гудуть про вчинок нардепа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути