вівторок, 09 жовтня 2012 12:00

Степан Гавриш скаржиться, що на його окрузі залякують виборців

Степан Гавриш скаржиться, що на його окрузі залякують виборців
Степан Гавриш каже, що людей примушують голосувати за владу. Фото: liga.net

Якщо вибори відбудуться із порушеннями, вони будуть визнані нелегітимними.

Таку думку висловив під час прес-конференції щодо ситуації під час виборчої кампанії екс-перший заступник секретаря РНБО Степан Гавриш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кандидати у нардепи почали активно заважати ЗМІ висвітлювати передвиборчий процес - "Опора"

"В моєму 176 окрузі основна проблема пов'язана з тим, що вся місцева влада політизована. Вони є членами однієї партії влади. Раніше мої зустрічі із виборцями супроводжувались масовими провокаціями. Коли дав прес-конференцію, вони зменшились", - сказав Гавриш.

Кандидат у нардепи розповів, що до кожного виборця на його окрузі на Харківщині приходять представники Партії регіонів, сільські голови та інші люди, які вимагають, щоб виборці не приходили на зустрічі з ним.

"Найбільша небезпека в тому, що цих виборців примушують до голосування за кандидата від влади Дмитра Шенцева. Виборцям або роздаються гроші бізнесменами, або їх залякують, спалюють те, що вони накосили влітку, приїжджають вночі та погрожують. Моїх агітаторів примушують не працювати зі мною, і обіцяють звільнити з основної роботи. 20% агітаторів відмовилися від роботи зі мною з тих чи інших причин", - сказав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗМІ: "технічні" партії продають квоти в ОВК за мільйон доларів

Також він зауважив, що сьогодні найбільший страх серед виборців це те, що за ними під час голосування будуть стежити відеокамери.

"Частина виборців перебуває в серйозному страху. За останній час в моєму виборчому окрузі збільшилась кількість людей, які не хочуть йти на голосування. Намагаються на цей час поїхати звідти, чи просто не прийти на дільницю", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Степан Гавриш скаржиться, що на його окрузі залякують виборців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути