Ексклюзиви
пʼятниця, 09 листопада 2012 16:58

Ставку робили на Кличка, але він "здувся" - Чорновіл

Ставку робили на Кличка, але він "здувся" - Чорновіл
Фото: ukr.obozrevatel.com

Позафракційний нардеп Тарас Чорновіл вважає, що в Україні не буде дострокових президентських виборів. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

За словами політика, опозиція тільки багато говорить про дострокові вибори президента, але не спроможна добитися їх проведення. "Таке реально могли б хотіти певні кола у самій владі. Там була зацікавленість. Ставку робили на Віталія Кличка. Але він "здувся". Як потужного суб'єкту української політики, Кличка немає. За таких обставин втягуватися в дострокову кампанія навряд чи хтось ризикне. Бо зараз, хоч мавпу вистав від опозиції, голосуватимуть за неї", - зазначив Чорновіл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В опозиції не було запасного плану, як діяти в нинішніх умовах - політолог

Він наголосив, що поки невідомо, хто буде основним конкурентом Януковичу на виборах у 2015 році. "Хотілося б, аби з'явився хтось новий, аби ці вибори були справжніми. Поки таких перспектив немає. Опозиція буде поводитися, як лебідь, рак та щука. Від влади можуть розкручувати ідею, аби у другому турі були Янукович та Тягнибок. Це сценарій 1999 року. Тоді зробили все можливе - фізично знищили мого батька, політично Мороза, аби у другому турі були Кучма та Симоненко. Було зрозуміло, що перший виграє у другого за будь-яких обставин", - зауважив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВР мала б прийняти закон щодо повторних виборів замість постанов - ЦВК

Чорновіл впевнений, що влада зробить все можливе, аби екс-прем'єр Юлія Тимошенко не могла брати участь у цих виборах. "Найймовірніше, що вона в цей час буде сидіти у в'язниці. Опозиціонери вже сьогодні роблять все можливе, аби про неї забули. Більше тижня, окрім Анатолія Гриценка, там про неї ніхто не згадує. Про неї забули. А вона собі голодує. Також влада може реалізувати ще один сценарій - вона буде тільки помилувана, але не реабілітована, тому не зможе балотуватися",  - додав політик.

Зараз ви читаєте новину «Ставку робили на Кличка, але він "здувся" - Чорновіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути