середа, 17 травня 2017 00:40

Статус "незнайки" переходить від Януковича до Порошенка – експерт

Статус "незнайки" переходить від Януковича до Порошенка – експерт
Петро Порошенко нещиро відповідав на запитання журналістів під час прес-конференції, 14 травня. Зокрема, це стосується банку, де він є головним акціонером та його дружини, яка почала вести програму на каналі "Україна". Фото: slovoidilo.ua

Петро Порошенко нещиро відповідав на запитання журналістів під час прес-конференції, 14 травня. Зокрема, це стосується банку, де він є головним акціонером та його дружини, яка почала вести програму на каналі "Україна".

Про це Gazeta.ua розповів журналіст Сергій Руденко.

"Статусне значення в українській політиці тепер має перейти до Петра Порошенка від Віктора Януковича. Тому що це останній постійно не знав, які він має бізнеси та що відбувається в Межигір'ї. Як і що коїться в українській політиці. Тепер цей статус належить Порошенку. Те, що він розповідав під час прес-конференції щодо прибутків свого бізнесу – неймовірно. У нього дуже неспокійних характер. Хоче контролювати усіх в державі. Дивно, що він, нібито, не знає про прибуток свого банку. Дивною є і заява, що він не знав про те, що дружина вестиме фітнес-уроки на телеканалі Ріната Ахметова. Вони перша пара держави. Дружина не буде вирішувати щось, не враховуючи інтереси чоловіка. Тому це рішення спільне. Після того, як Порошенко розповідав про сліпий траст, чекати коментаря щодо банку не варто. Хоча він не заперечив, що ним володіє. Та на третьому році президенства, мав би всі бізнеси давно продати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блискучі розмови із Трампом, Путін на гачку, російська футболка сина – 10 цитат Порошенка

"Порошенко відверто грав в пінг-понг з журналістами. Його гра цинічна. Завдання – зайти на другий президентський термін. Усі його відповіді свідчили про те, що він до цього готується".

Українці, на думку експерта, не почули те, що хотіли:

"Українці від Порошенка мали почути, коли закінчиться війна на Сході, коли розпочнуться економічні реформи та зростатиме добробут. Яке майбутнє бачить для країни Порошенко. Таке бачення досі не озвучене".

Президент Петро Порошенко на прес-конференції 14 травня відповів журналістам, що не чув про торішній прибуток Міжнародного інвестиційного банку, де він є його головним акціонером. Заявив, що його син одягнув футболку з написом "Russia" для вертепу. Президент також не знав про запуск програми його дружини Марини на каналі Ріната Ахметова "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Статус "незнайки" переходить від Януковича до Порошенка – експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути