субота, 28 листопада 2015 20:41

Стали відомі санкції, які РФ вводить проти Туреччини

Стали відомі санкції, які РФ вводить проти Туреччини
Фото: www.aleksandrnovak.com

Президент РФ підписав указ "Про заходи щодо забезпечення національної безпеки РФ і захист громадян РФ від злочинних та інших протиправних дій і про застосування спеціальних економічних заходів щодо Турецької Республіки".

Це зазначає прес-служба Кремля.

За повідомленням, увечері 28 листопада, згідно з указом, на території РФ тимчасово вводяться: заборона або обмеження ввезення на територію РФ окремих видів товарів, країною походження яких є Туреччина, заборона або обмеження для організацій, що знаходяться під юрисдикцією Туреччини на виконання ними окремих видів робіт (послуг) на території РФ.

Також передбачається заборона для роботодавців, замовників робіт (послуг), на залучення з 1 січня 2016 року для здійснення трудової діяльності, виконання робіт працівників з числа громадян Туреччини, які не перебувають у трудових або цивільно-правових відносинах з даними роботодавцями / замовниками робіт станом на 31 грудня 2015 року.

"Установити, що туроператорам і турагентам належить утримуватися від реалізації громадянам Російської Федерації туристського продукту, що передбачає відвідування території Туреччини", - зазначено в указі.

Також від 1 січня 2016 року призупиняється дія закону про безвізовий режим для громадян Туреччини, "за винятком громадян, які мають дозвіл на тимчасове проживання або дозвіл на проживання на території РФ, а також громадян, які направляються на роботу в диппредставництва та консульські установи Туреччини на території РФ та членів їх сімей ".

Попередньо зазначалося, що російські митні та прикордонні органи не пропускають на свою територію десятки автомобілів, які намагаються ввезти з України турецькі товари.

Нагадаємо, що президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган прокоментував атаку на російський Су-24, висловивши сподівання, що таке не повториться у майбутньому.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі санкції, які РФ вводить проти Туреччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути