Ексклюзиви
четвер, 01 лютого 2018 15:20

США продовжать озброювати Україну

США продовжать озброювати Україну
США продовжать надавати Україні військову підтримку. Фото: UA.News

Після протитанкових ракетних комплексів Javelin Україна повинна отримати й іншу військову допомогу від США.

Надання ракетного комплексу сприяє перетворенню України і США в повноцінних союзників, що сприятиме розвитку подальшої військової підтримки. Про це розповів військовий експерт Валентин Бадрак в інтерв'ю "Апострофу".

"Україна повинна постаратися використовувати ситуацію, щоб перейти до іншої якості співпраці. Наприклад, отримувати американські технології для наших компаній, які будуть спільно створювати озброєння. До речі, американцям це дуже цікаво, тому що робоча сила в Україні дешева, і такі проекти були б дуже рентабельні", - повідомляє Валентин Бадрак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США заявили про намір оновити ядерний арсенал

За словами експерта, Javelin – це психологічна допомога, яка виражає готовність США допомагати у боротьбі з ворогом. У найближчий час Україна повинна отримати допомогу для Військово-Морських сил, зокрема катери, а також американські системи виявлення. Крім того, Валентин Бадрак зазначив, що Україна має прямувати до розміщення на її території американських баз, як це зробила Польща.

США продовжує вводити санкції проти Росії, які діятимуть до моменту виведення російських військових сил з окупованого Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «США продовжать озброювати Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути