вівторок, 08 грудня 2015 12:20

США ніколи не визнає анексію Криму - Байден

США ніколи не визнає анексію Криму - Байден
Фото: www.rbc.ua

США не визнає зараз і ніколи не визнає анексію Криму. Про це сказав віце-президент США Джо Байден під час виступу у Верховній Раді.

"У 21 столітті країни не можуть і ми неможемо їм дозволити перекроювати кордони силою. В цьому є основні правила. Росія порушили і продовжує їх порушувати. І сьогодні Росія окупувала незалежну українську територію. Я хочу чітко сказати: Сполучені Штати Америки не визнають зараз і ніколи не визнають спроби Росії анексувати Крим. Ось так. Немає виправдання таким діям", - сказав Байден.

Ця заява викликала в залі гучні оплески. Президент Порошенко та депутати ВР піднялися з місць, аплодуючи представнику США.

"І коли Росія продовжує перекидати свої війська, своїх бандитів, найманців через кордони. Російські танки, ракети - все це наповнює Донбас. Сепаратисти, організовані Москвою і якими керує Москва. Москва!", - повторив віце-президент США.

Тому, за його словами, США стоятимуть разом з Україною проти російської агресії. "Ми надаємо підтримку у навчанні та допомозі силам безпеки України. І ми об'єднали світ і покладаємося на світ у підтримці України", - наголосив Байден.

Нагадаємо, що віце -президент США Джо Байден прибув до Києва 6 грудня. І вже провів низку зустрчей з представниками української влади.

Зараз ви читаєте новину «США ніколи не визнає анексію Криму - Байден». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути