четвер, 18 серпня 2011 16:33

СПУ не проти попрацювати з владою для народу - соціаліст

СПУ не проти попрацювати з владою для народу - соціаліст

Соціалістична партія України не проти того, щоб разом із владою вирішувати наболілі суспільні питання. Разом з тим, у більшості випадків остання організовує свої сили для захисту своїх інтересів, а не народу.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив член політради Соцпартії Василь Богачук.

Зокрема, говорячи про можливих політичних союзників СПУ, Богачук зауважив, що ними можуть бути усі ті, хто готовий вирішувати разом із соціалістами актуальні питання.

"Йдеться про захист інтересів простих українців. Нас не цікавлять інтереси інших партій, лише інтереси простих людей", - запевнив соціаліст, додавши, що його партія відкрита для діалогу з усіма політичними силами.

Разом з тим, відповідаючи на запитання про те, чи СПУ готова співпрацювати з Партією регіонів та "Сильною Україною", Богачук нагадав, що ці дві політсили є партіями влади.

"Вони мають можливість через адміністративний ресурс вирішувати народні проблеми. Коли ці питання влада хоче вирішувати, чого ж, ми теж за те, щоб їх вирішувати спільно. Але вона їх насправді не вирішує. Через це сьогодні у багатьох проблемах є вина влади, адже вона організовує свої сили для захисту власних інтересів, а не народу. Тому задачі у нас стоять різні", - наголосив соціаліст.

Крім того, говорячи про внутрішньопартійні конфлікти за участю Миколи Рудьковського, Богачук зазначив, що питання про свій вихід із Соцпартії вирішить лише сам Рудьковський.

"Це питання лише до Рудьковського: чи бачить він сам себе у лавах Соцпартії. За ним остаточне рішення", - резюмував партієць.

Зараз ви читаєте новину «СПУ не проти попрацювати з владою для народу - соціаліст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути