четвер, 18 серпня 2011 12:55

Спецтема: Луценко за ґратами

Мороз: Тимошенко і Луценко ніякі не опозиціонери, а під судом протестують "бомжі"

Мороз: Тимошенко і Луценко ніякі не опозиціонери, а під судом протестують "бомжі"

Перебування в СІЗО не є показником опозиційності політика.

Про це заявив лідер Соцпартії України Олександр Мороз, коментуючи утримання під вартою екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко та екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

"Тимошенко і Луценко в Лук'янівському СІЗО сидять не за опозиційність, як ви розумієте. Це - по-перше. По-друге, вони ніякі не опозиціонери, а конкуренти в боротьбі за владу, тому що різниця опозиціонера від влади полягає в тому, що вона пропонує іншу - відмінну політику ", - заявив Мороз.

"Якщо вони проводили таку ж політику як нинішня партія влади, то яка ж це опозиційність? Це конкуренція за владу. А ми, соціалісти, пропонуємо зовсім інші форми реалізації державної влади", - підкреслив голова СПУ.

Мороз також зазначив, що Соцпартія не буде підтримувати Тимошенко і ставити партійні намети під Печерським судом.

"А за що її підтримувати? Тимошенко повинна відповідати за свої дії. Просто не треба з суду робити шоу. Якщо є причина, яка перетворює суд на видовище, нікому не потрібне, то треба її виявити, а причина ця - сама Юлія Тимошенко", - впевнений лідер Соцпартії.

За словами Мороза, потрібно було робити закрите засідання суду, провести його за місцем проживання, і "не робити з бомжів біля суду політичних активістів".

"Люди ходять, а їм байдуже, сьогодні вони за Юлю кричать, а завтра - проти неї кричать. Це ж дурниці, чесне слово. Суд повинен бути судом. Не може бути в нормальних державах шанобливого ставлення до судової гілки влади, коли люди бачать, що суд перетворюється на фарс ", - вважає екс-спікер ВР.

Зараз ви читаєте новину «Мороз: Тимошенко і Луценко ніякі не опозиціонери, а під судом протестують "бомжі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути