Ексклюзиви
вівторок, 22 жовтня 2013 23:45

Спроба заборонити КПУ б'є по Януковичу - експерт

Спроба заборонити КПУ б'є по Януковичу - експерт
Андрій Золотарьов Фото: tvi.ua

Спробою заборонити КПУ Банкова намагається налякати комуністів. Таку думку у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Андрій Золотарьов.

"Якби за постатями політичних клоунів не маячила Банкова, то це можна було списати на те, що це переконання людей і вони втілюють це у життя. Але Банкова не задоволена тим, що комуністи зіграли гру з референдумом... Всі побачили, що референдум у цій країні може відбутися лише один — за бажанням влади", - сказав він.

Тому, за словами політолога, спробою заборонити КПУ, Банкова хоче, по-перше, "відмити референдум, а, по-друге, трішки налякати комуністів".

"Але фактично ця ідея б'є по Януковичу. Тому що електорат комуністів скоріше у другому турі голосував би за Януковича. Але це люди ідейні, які скоріше всім на зло проголосують за Кличка чи когось іншого, але комбінацію з трьох пальців Віктору Федоровичу зроблять. Саме тому це ведмежа послуга технологів Банкової своєму роботодавцю", - додав Золотарьов.

Нагадаємо, українцям запропонують шляхом референдуму заборонити діяльність Комуністичної партії.

З такою ініціативою виступили народний депутат від фракції "УДАР" Едуард Гурвіц, голова Партії захисників вітчизни Юрій Кармазін і лідер "Братства" Дмитро Корчинський.

Як заявив Гурвіц, у Верховній Раді створять міжфракційне об'єднання з питань цього референдуму, а по всій Україні організовуватимуть антикомуністичні штаби.

Зараз ви читаєте новину «Спроба заборонити КПУ б'є по Януковичу - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути