понеділок, 10 січня 2011 13:19

Справу Корнійчука перенесли на три дні

Справу Корнійчука перенесли на три дні

Апеляційний суд Києва переніс засідання у справі голови Української соціал-демократичної партії Євгена Корнійчука на 13 січня. Про це повідомила прес-секретар політика Христина Шандренко.

За її словами, сьогоднішнє засідання Апеляційного суду Києва було перенесено, тому що до суду не було вчасно надано матеріали у справі стороною обвинувачення. "Вони були надані за 20 хвилин до початку засідання, про що заявила суддя. Також до суду не було доставлено Євгена Корнійчука, хоча таке клопотання про його присутність у суді було", - уточнила Шандренко.

Прес-секретар нагадала, що захист Корнійчука оскаржив рішення Печерського суду Києва від 30 грудня 2010 року в Апеляційному суді щодо вибору запобіжного заходу у вигляді арешту на два місяці. "Ми просимо суд обрати будь-який інший запобіжний захід", - зазначила прес-секретар.

Нагадаємо, Генпрокуратура 22 грудня 2010 року порушила кримінальну справу проти екс-першого заступника Міністра юстиції Євгена Корнійчука - за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 365 КК України (перевищення службових повноважень, яке спричинило важкі наслідки). Печерський суд Києва задовольнив звернення ГПУ про обрання запобіжного заходу для Корнійчука у вигляді взяття під варту на два місяці.

?За матеріалами ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Справу Корнійчука перенесли на три дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути