четвер, 15 грудня 2011 13:17

Справу Гонгадзе повісили на Януковича - Наливайченко

Справу Гонгадзе повісили на Януковича - Наливайченко

Замовники у справі вбивства Георгія Гонгадзе мають бути названі і засуджені.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", таке переконання  у коментарі газеті "День" висловив голова політради партії Валентин Наливайченко.

"Я очолював СБУ, коли ми розшукали Пукача, "принесли" його, зберегли для суду. Це ключовий організатор вбивства, це людина, яка відрізала голову журналісту. І він був готовий давати всі свідчення - я це відповідально заявляю. Були всі шанси для того, щоб суд став прозорим", - наголосив Наливайченко.

За словами політика, голову Гонгадзе відрізали перевертні в генеральських погонах, тобто організатори відомі.

"Немає замовника. Мій висновок: ця справа не закрита і не повинна бути закрита - і в цьому ми солідарні з кожним журналістом, з кожним громадянином нашої держави - ця справа все одно буде продовжена. Замовники мають бути названі і засуджені", - підкреслив нашоукраїнець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд скасував постанову про порушення справи проти Кучми

"Два попередніх президенти України сиділи "на гачку" цієї справи. Кому тепер суддя, яка ухвалювала це рішення, і всі, хто її штовхав до цього, подарували цей гачок? Я відповім: вони повісили цю справу на теперішнє президентство Януковича", - сказав Наливайченко.

"Не може генерал міліції відрізати голову людині, якщо він не отримував злочинного наказу. У нормальній державі взагалі такого не може бути. У нас же це сталося. Значить, держава не нормальна. Значить, за це має відповідати конкретна людина", - наголосив політик.

"Справа не розслідувана, людина не покарана - залишається та сама система. Чому загинув студент Індило в міліції? Не тому, що винен тільки сержант чи лейтенант. Винна система. Винні ті, хто цю систему збудував, а зараз приховують злочини", - вважає голова політради "Нашої України".

Зараз ви читаєте новину «Справу Гонгадзе повісили на Януковича - Наливайченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути