понеділок, 06 липня 2020 22:54

Справи проти Порошенка заведуть Зеленського на шлях Януковича - Пайфер

Справи проти Порошенка заведуть Зеленського на шлях Януковича - Пайфер
Фото: НВ

Колишній посол США в Україні Стівен Пайфер нагадав президенту Володимиру Зеленському, що не варто повторювати шлях Віктора Януковича і переслідувати політичних опонентів. Таким чином він прокоментував у Твіттері інтерв'ю п'ятого Президента Петра Порошенка для кореспондента каналу BBC Джони Фішера.

"Повторення зусиль Януковича з фабрикованими обвинуваченнями для ув'язнення свого політичного опонента Тимошенко виглядає не добре для України часів Зеленського", - написав Пайфер.

Відомий британський економіст, експерт з питань України Тімоті Еш, теж вважає, що переслідування Петра Порошенка дискредитують Зеленського.

"Як зазначено в сюжеті, обвинувачення проти Порошенка це скандал/шахрайство і дискредитує Зеленського та його адміністрацію. Не краще за обвинувачення проти колишнього прем'єра Тимошенко, що було визнано політично вмотивованим", - пише у Твіттері Тімоті Еш.

Зараз ви читаєте новину «Справи проти Порошенка заведуть Зеленського на шлях Януковича - Пайфер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути