середа, 20 листопада 2019 19:44

Справа проти Ляшка - залякування тих, хто готовий протистояти капітуляції — Парубій

Справа проти Ляшка - залякування тих, хто готовий протистояти капітуляції — Парубій
Андрій Парубій вважає, що влада намагається усунути тих, хто здатний протистояти капітуляції. Фото: ua-news

Кримінальною справою проти лідера Радикальної партії Олега Ляшка влада намагається залякати і усунути тих, хто здатний протистояти капітуляції.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook народний депутат Андрій Парубій.

"Відкриття українського ринку для російської електроенергії - це зрада національних інтересів, зрада держави. Саме про це, а не про інше, йшлося під час бійки "емоційної дискусії" Ляшка в Бориспільському аеропорту. І саме за фактом державної зради повинні відкриватися кримінальні справи", - написав Парубій.

На його думку, порушення кримінальної справи проти Ляшка - це спроба влади залякати здатних протистояти капітуляції України.

"Влада, напередодні законодавчого впровадження так званої "формули Штайнмайера", зачищає політичне поле. Намагаються залякуванням, киданням за ґрати, арештами, нейтралізувати всіх політиків, які здатні протистояти капітуляції. Але ця влада повинна добре пам'ятати - мільйони українців їй зачистити не вдасться", - написав Парубій.

6 листопада в VIP-терміналі аеропорту "Бориспіль" лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко влаштував бійку з народним депутатом Андрієм Герусом, якого він звинуватив у імпорті російської електроенергії, який був відновлений завдяки внесеній нардепом поправці до закону.

18 листопада Бориспільська місцева прокуратура повідомила про підозру колишньому нардепу Олегу Ляшко за бійку з чинним парламентарієм Андрієм Герусом в аеропорту "Бориспіль". До суду направили клопотання про обрання Ляшку запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою без альтернативи внесення застави.

19 листопада суд прийняв рішення відпустити Ляшка на поруки народних депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Справа проти Ляшка - залякування тих, хто готовий протистояти капітуляції — Парубій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути