Ексклюзиви
четвер, 11 серпня 2011 17:35

Спецтема: Луценко за ґратами

Справа Луценка розсипається - Гримчак

Справа Луценка розсипається - Гримчак

"Нунсівець" Юрій Гримчак вважає, що суд над Юрієм Луценком перенесли у інше приміщення через мітинг на Хрещатику.

Так Gazeta.ua він прокоментував рішення судді Сергія Вовка про те, що наступне засідання у справі екс-міністра внутрішніх справ відбудеться у приміщенні суду на вулиці Гайцана.

"Намагаються розвести прибічників Тимошенко та Луценка. Крім того, на Гайцана поїдуть не всі телеканали. Хочуть інформаційно заретушувати справу Луценка. До речі, суд декілька разів не задовольнив клопотання захисту про те, щоб повернути трансляцію та відеозапис засідань. У Тимошенко причиною було те, щоб свідки не знали, хто про що каже. Але сьогодні вони стоять в коридорі, чують, що говориться в залі, у них є можливість поспілкуватися між собою", - зазначив депутат.

За словами Гримчака, кримінальна справа Луценка "розсипається".

"Справи проти політичних лідерів опозиції шиті білими нитками. Тому їм треба, щоб це не вийшло на широкий загал", - додав політик.

"Нунсівець" зауважив, що за весь час судового розгляду справи вперше суд задовольнив клопотання захисту Луценка в повному обсязі.

"Я поки що не готовий сказати, чому. Але сто відсотків – щось відбулося. Коли наші адвокати подали клопотання, що треба підготуватися і перенести засідання на 15 серпня, суд порадившись, вирішив перенести засідання на 18 і у інше приміщення", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Справа Луценка розсипається - Гримчак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

55

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути