понеділок, 13 лютого 2012 21:44

Справа білбородів Януковича: слідчий пригрозив журналістові насильно доставити в міліцію

Справа білбородів Януковича: слідчий пригрозив журналістові насильно доставити в міліцію

Слідчий Одеського міського УВС Сергій Лисий пригрозив журналістові Ігорю Столярову, викликаному на допит за осквернення білбордів, насильно доставити його в міліцію. Про це повідомляє "Взгляд из Одессы" з посиланням на журналіста.

Як відомо, Столяров в понеділок був викликаний на допит до міськуправління міліції, проте черговий правоохоронець не пропустив його до будівлі, так як слідчий Лисий не відповідав на телефонні дзвінки.

"Сьогодні ввечері мені подзвонив слідчий Сергій Лисий і зажадав завтра, 14 лютого прибути в управління для дачі свідчень у кримінальній справі, порушеній за фактом псування білбордів із зображенням президента України Віктора Януковича", - розповів журналіст.

"Коли я сказав, що вже приходив сьогодні в управління, але міліціонер на вході мене не пустив, а всі спроби додзвонитися Лисому не увінчалися успіхом, останній послався на те, що "в його кабінеті не працює телефон", - додав журналіст.

За його словами, у відповідь на прохання пояснити, чому саме наше видання стало об'єктом посиленої уваги з боку слідства, адже про факт псування бігбордів написали багато ЗМІ, капітан Лисий відповів: "Значить, будемо викликати всіх інших цих "багатьох".

Столяров додав, що слідчий "вимагав повторно з'явитися на допит і дати свідчення в якості свідка в категоричній формі".

Нагадаємо, міліція допитувала та чинила тиск на журналістів Gazeta.ua через пошкоджені білборди Януковича.

Зараз ви читаєте новину «Справа білбородів Януковича: слідчий пригрозив журналістові насильно доставити в міліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути